Familierelatieproblemen

Wat is het?

 

Soms kunnen er in een familie problemen ontstaan in de onderlinge verhoudingen. De oorzaak kan een gebrek aan goede communicatie zijn, maar ook verschillen in karakters kunnen een rol spelen. Soms zijn er dingen in een familie gebeurd, die door anderen niet te accepteren zijn. Er is veel verdriet door verbroken en beschadigde familieverhoudingen.

 

Behandeling

 

Na de aanmelding met betrekking tot problemen in de familieverhoudingen, vinden er eerst één of meerdere intakegesprekken plaats. Na inventarisatie van de problematiek wordt er samen met u een plan opgezet. We zullen samen met u proberen zo veel mogelijk verhoudingen weer in orde te krijgen. Soms moeten relaties weer opnieuw en voorzichtig worden opgebouwd.


Het kan ook zijn dat mensen moeten accepteren dat familieverhoudingen niet zijn, of niet kunnen zijn, zoals men het graag zou willen. Als acceptatie van een minder hechte familierelatie de enige optie is, kan de behandelaar u helpen met dit moeilijke proces. Als alle partijen de relatie weer goed willen hebben en er ook werkelijk wat voor over hebben om de relatie weer goed te krijgen, lukt dat bijna altijd na kortere of langere tijd.

Postadres:

 

Verlengde Kerkweg 11
2985 AZ Ridderkerk

Telefoon:
Fax:
Email:

 

0180 - 42 69 55
0180 - 42 26 58

info@psychbrouwer.nl

© Copyright Psychologenpraktijk Brouwer | Technische realisatie: Drukkerij Verloop