Vacature Gedragsdeskundige

Gehandicaptenzorg (orthopedagoog / psycholoog)

Wil jij de cliënt echt centraal stellen in je werk? Solliciteer dan naar één van de vacatures gedragsdeskundige (orthopedagoog of psycholoog)

 

Psychologenpraktijk Brouwer heeft orthopedagogen en psychologen in dienst die gespecialiseerd zijn in het werken met cliënten met een verstandelijke beperking. Je krijgt de ruimte om de cliënt écht centraal te stellen. Vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt geef je richting aan het bieden van een passend zorgaanbod en draag je bij aan de kwaliteit van het gewone leven voor de cliënt. We werken vanuit het Triple-C model en combineren professionaliteit met de christelijke (reformatorische) identiteit.

Als gedragsdeskundige word je gedetacheerd naar een christelijke of reformatorische gehandicapten-zorgorganisatie waarmee wij nauw samenwerken. Daarnaast maak je deel uit van het team gedrags-deskundigen van Psychologenpraktijk Brouwer dat in de gehandicaptenzorg werkzaam is en kun je gebruik maken van de aanwezige expertise.

 

Vacature gedragsdeskundige (orthopedagoog of psycholoog) binnen organisatie Adullam Gehandicaptenzorg te Puttershoek (13-16 uur)

Ben jij daadkrachtig, sterk in lange-termijndenken en blijf je bij complexe casuïstiek de cliënt centraal stellen? Dan is deze vacature wat voor jou! Je bent als gedragsdeskundige en behandelverantwoordelijke betrokken bij cliënten met een intensieve zorg- en begeleidingsvraag ( ZZP VG 5 t/m 8, meerzorg) die op locatie Maasheim wonen en/of werken. Het merendeel van de cliënten is volwassen. De mate van verstandelijke beperking varieert van zeer ernstig tot licht verstandelijk beperkt. Daarnaast is er een klein KDC waarbij je - naast de behandeling van de kinderen - betrokken bent bij de toekomstige samenwerking met het onderwijs.

Per januari 2020 ontstaat een vacature voor 8 uur per week. Per eind maart 2020 breidt deze vacature uit naar 13 tot 16 uur per week. In overleg is het ook mogelijk per januari 2020 te starten met 13 tot 16 uur per week.

 

Vacature interim gedragsdeskundige (orthopedagoog of psycholoog) bij Profila Zorg te Zuid-Holland en Nijkerk (4 uur)

Werk jij graag met kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en werk je graag samen met verschillende disciplines? Dan is deze vacature wat voor jou. Profila Zorg is op zoek naar een interim gedragsdeskundige voor de afdeling ‘Jeugd’. Het gaat om ambulante zorg aan kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek. Als gedragsdeskundige zet je samen met de ouder, het kind/de jongere en de ambulant begeleider de begeleiding of behandeling uit. Ook doe je enkelvoudig diagnostisch onderzoek. De ambulante zorg wordt geboden in de regio Zuid-Holland en Nijkerk. Het gaat om een vacature van 4 uur per week.

Een combinatie van vacatures behoort tot de mogelijkheden.

 

Jouw profiel

  • Universitaire opleiding orthopedagogiek of (kinder- en jeugd)psychologie

  • Affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking

  • Zelfstandig én verbindend, visiegericht, daadkrachtig

  • Op betrokken wijze behorend tot de reformatorische gezindte

 

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende en zingevende baan met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je werkzaamheden liggen op het gebied van diagnostiek, begeleiding, behandeling en beleid. Je werkt samen met enthousiaste begeleiders en leidinggevenden. Werktijden zijn (gedeeltelijk) flexibel in te vullen. Naast (bij)scholing op het gebied van Triple-C, kunnen er (bij een vaste aanstelling), via een individueel opleidingsbudget, ook andere cursussen gevolgd worden en is het mogelijk om (op termijn) de opleiding tot orthopedagoog-generalist te volgen.

 

Meer informatie en solliciteren
Ben je enthousiast geworden over één van deze vacatures en wil je graag meer te weten komen over het werken bij Psychologenpraktijk Brouwer? Bel dan met mevr. Anne Kleinbloesem (adjunct-directeur; 0180-426955) of mevr. Hanne Snoep (manager gehandicaptenzorg, 06-26346979) voor een kennismakingsgesprek en/of een dagdeel meelopen met een gedragsdeskundige, of stuur je sollicitatiebrief met CV naar a.a.c.kleinbloesem@psychbrouwer.nl of naar Psychologenpraktijk Brouwer, Verlengde Kerkweg 11, 2985 AZ Ridderkerk. 

Postadres:

 

Verlengde Kerkweg 11
2985 AZ Ridderkerk

Telefoon:
Fax:
Email:

 

0180 - 42 69 55
0180 - 42 26 58

info@psychbrouwer.nl

© Copyright Psychologenpraktijk Brouwer | Technische realisatie: Drukkerij Verloop