Vacature

Orthopedagoog generalist / Gz-psycholoog

Ridderkerk (2 dagen per week)R

Barneveld (2 dagen per week)

Ben je orthopedagoog /orthopedagoog-generalist of ontwikkelingspsycholoog / Gz-psycholoog, leergierig, ga je uitdagingen niet uit de weg en houd je van zelfstandigheid? Kom dan binnen onze ervaren teams werken!

Wat ga je doen?

Als orthopedagoog-generalist of Gz-psycholoog verricht je intakes, diagnostisch onderzoek en geef je behandelingen aan kinderen en adolescenten met uiteenlopende problematiek. Je draagt zorg voor het op orde houden van de dossiers en in de behandelingstrajecten werk je nauw samen met ouders en indien nodig ook met school en jeugdzorg.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat je een leergierige houding hebt, dat je kritisch op je eigen werk reflecteert en dat je jezelf professioneel verder wilt ontwikkelen.

 

Wie zijn wij?

Psychologenpraktijk Brouwer is een zelfstandig gevestigde praktijk met vestigingen in Ridderkerk, Barneveld en Geldermalsen. Binnen iedere vestiging werkt een enthousiast team van psychologen, orthopedagogen en relatietherapeuten die allemaal de missie hebben om de psychische gezondheid van onze cliënten te vergroten door de juiste behandeling en/of begeleiding te bieden. Voor iedere cliënt kan dit weer anders zijn, want wij gaan voor een individuele, op- maat- gerichte aanpak.  Psychologenpraktijk Brouwer kenmerkt zich niet door starre regels, maar door een persoonlijke benadering, die gedreven wordt door Bijbelse waarden en wetenschappelijke inzichten.

 

Wij doen ook psychologisch onderzoek bij kinderen en volwassenen, waarbij wij streven naar de hoogste kwaliteit. Onze onderzoeken hebben niet als doel om te etiketteren, maar om het functioneren van onze cliënten -jong en oud- op een hoger niveau te brengen.

 

Hiernaast zijn wij ook actief in het verlenen van orthopedagogische zorg binnen organisaties die werkzaam zijn op het gebied van zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

  

Jouw Profiel

•         Universitaire opleiding orthopedagogiek of (kinder- en jeugd / ontwikkelings)psychologie

          Registratie als Orthopedagoog-generalist of Gz-psycholoog is een pré

•         Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden

•         Je hebt een positief christelijke identiteit, bent kerkelijk meelevend en onderschrijft de                  gereformeerde belijdenisgeschriften

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, flexibele werktijden en enthousiaste collega’s. Daarnaast bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van opleiding.

Een combinatie van de vacatures behoort tot de mogelijkheden.

 

Meer informatie en solliciteren

Word je al nieuwsgierig en wil je graag meer te weten komen over het werken bij Psychologenpraktijk Brouwer? Bel dan met mevr. Anne Kleinbloesem (adjunct-directeur; 0180-426955) of mevr. Maartje Timmerman (manager GGZ, 06-44265036). Of stuur je motivatiebrief met CV naar a.a.c.kleinbloesem@psychbrouwer.nl of naar Psychologenpraktijk Brouwer, Verlengde Kerkweg 11, 2985 AZ Ridderkerk. 

Postadres:

 

Verlengde Kerkweg 11
2985 AZ Ridderkerk

Telefoon:
Fax:
Email:

 

0180 - 42 69 55
0180 - 42 26 58

info@psychbrouwer.nl

© Copyright Psychologenpraktijk Brouwer | Technische realisatie: Drukkerij Verloop